Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - 2-i-1 transformerende bilbane

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 444,-
På lager
SKU
08218-14
   

Start legen med Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway som en by, hvor de små kan sidde og køre bilerne gennem bilvaskehallen, fylde benzin med benzinpumpen og køre rundt ligesom mor og far! De kan også åbne portene for at lade bilerne køre ned af rampen.

Når barnet kan stå selv, kan legesættet blive lavet om til et højt tårn som er 60 cm højt med lidt hjælp fra en voksen. Så kan barnet placere bilerne på toppen og lade bilerne køre i fuld fart ned af spiralrampen.

Med dette transformerende legesæt kan barnet styre sine egne eventyr når det ændres fra en siddende kørebane til en stående kørebane, og tilbage igen. Med legesættet medfølger de 2 Little people Wheelies biler.

Indeholder:

  • 1 Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - bilbane
  • 2 Little people Wheelies biler

Detaljer:

  • Mål: 60 cm højt
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
ModelHBD77
EAN887961986464
MærkeFisher-Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.