Fisher Price putteboks med farverige klodser - 11 dele

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 98,-
På lager
SKU
10182-172
   

Denne putteboks fra Fisher-Price har farverige og forskellige formede klodser, som er med til at introducere barnet for former og farver. Klodserne kan sorteres, stables eller slippes gennem hullerne i låget på kassen. Tøm kassen på gulvet, og begynd på nyt - det er så sjovt! Kassen har bærehåndtag, så den er nem at tage med sig.

  • Finmotorik: Når barnet griber klodserne og putter dem op i kassen, styrkes øje-hånd-koordinationen og fingerfærdighederne.
  • Problemløsning: Barnet træner problemløsningsevnerne, mens der findes ud af hvordan der kan sorteres og puttes klodser i de rigtige huller.
  • Nysgerrighed: Alle de flotte farver og fine former udfordrer barnets naturlige nysgerrighed, mens det leger og har det sjovt.

Indeholder:

  • Fisher Price putteboks med 10 klodser

Detaljer:

  • Mål: 21 x 14 x 14 cm
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
ModelFFC84
EAN887961482898
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.