Fisher Price Mega Bloks byggeklodser til de mindste - Musikalsk bondegård med 10+ sange og lyde

Lowest price at PriceRunner

Fisher-Price laver kvalitetslegetøj til kreativ leg og læring for babyer, småbørn og lidt ældre børn

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 195,-
Få tilbage på lager
SKU
09226-65
   

Mega Bloks musikalsk bondegård byggesæt med dyrelyde og sange fra Fisher Price, med 46 dele tilpasset små børnehænder.

Sæt farver sammen for at opdage musik og dyrelyde på bondegården! Med dette Mega Bloks First Builders legesæt fra Fisher-Price kan du opleve musik og lyde, og lære farver når du bygger en bondegård til 4 søde dyrevenner. Byg en silo, spinnende vindmølle og en lade med svingdør. Efterfølgende kan du bygge en hest, ko, høne og et lam. Sæt hvert dyr på sin tilhørende musik-tangent for at høre deres specielle lyde, og lær farverne når du leger. Tryk på tangenten igen for endnu flere musikalske overraskelser. 

Mega Bloks First Builders legetøjet er perfekte til små hænder, og hjælper barnet med at udvikle fantasi og grovmotorik. Dette bygbare bondegårds legesæt har 46 klodser inkluderet store blokke med billeder, specielle former og bygbare dyr. Klodserne er kompatible med alle Mega Bloks byggelegesager - for endnu mere leg og underholdning!

Indeholder:

  • Mega Bloks musikalsk bondegård byggesæt

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModelGCT50
EAN887961734331
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.