Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Fisher Price Giant Rock-a-Stack - stablelegetøj i stor størrelse

Lowest price at PriceRunner

Fisher Price babylegetøj, Laugh and Learn og interaktive bamser

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 180,-
På lager
SKU
05205-92
   

Med dette stablelegetøj kan barnet stable ringene med forskellige farver og størrelser. Og selv om ringene er i forskellige størrelser er alle i stor størrelse for bedre gribeevne. Lad dit barn gribe efter ringene og sigte på pinden når han/hun skal stable. Efterhånden vil dit barn forstå sammenhængen mellem størrelserne på ringene og hvilke ring som skal placeres først og hvilke som skal placeres sidst.

Den mindste og øverste ring fungerer også som en rangle. Den gennemsigtige overflade lader barnet udforske de små perler, som rasler ingeni ringen. Ryst, ryst ryst! - Så sjovt!

Basen på stablelegetøjet består af en ustabil fod med en pind på. Kan barnet få ringene på pinden når foden vipper frem og tilbage?

Lad dit barn udforske sanserne ved at opdage forskellen på stor og lille og efterhånden lære forskellen på farverne. Lad finmotorikken spille ind når barnet øver sig på at gribe efter ringene og placere dem på pinden. Og lad dit barn undre sig over farverne og størrelserne. Ikke mindst, lad dit barn være nysgerrig over alle de nyopdaget funktioner og måder at lege med dette stabletårn på.

Færdighetder:

  • Finmotorik
  • Sanser
  • Øje-hånd koordination

Indeholder:

  • 1 Fisher Price Giant Rock-a-Stack - stabletårn med 6 ringe

Detaljer:

  • Mål: 27 x 25 x 40 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelGJW15
EAN887961818994
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.