Gabbys Dukkehus Musikalske katteører med lyd og lys

Tag med katteentusiasten Gabby og hendes ven Pandy Pote på sjove eventyr med Gabbys dukkehus.

Gabbys dukkehus er den serie, børn kender fra Netflix, hvor de bliver mødt af søde katte, karakteristisk kunsthåndværk og farverig magi. Nye overraskelser pakkes ud, mens Gabby og hendes venner leger i hendes fantastiske dukkehus, komplet med små miniverdener og uendelige overraskelser!

Vores pris: 113,-
Udsolgt
SKU
06226-142

Lad barnet klæde sig som Gabby fra Gabbys Dukkehus med disse musikalske katteører med lys og lyd.

Denne interaktive hårbøjle ligner den Gabby bruger i serien. Sæt den på hovedet og gør dig klar til eventyr. Med lys og over 10 lyde, sætninger og sange - her har barnet det sjovt! Tryk på et af de lyserøde skinnende ører for at tænde og klem det venstre øre for at høre sætninger fra Gabby. Knib dit højre øre for at aktivere lydeffekter og sange fra serien. Gør dig klar til dansefesten mens musikken spiller. Ved at trykke på begge ører på samme tid, kommer du ind i Mjau-tilstand - altså pulserende lys og miavlyde.

Disse magiske, musikalske ører er det perfekte tilbehør til at tage det mindeværdige skrump-mig øjeblik fra serien til virkeligheden. Brug dit eget par katteører og føl dig som Gabby! Brug din fantasi og spil dine egne eventyr.

Indeholder:

  • Musikalske ører - hårbøjle
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x 23 x 5 cm
  • Batteribehov: 4 x LR44-batterier (inkluderet)
  • Sprog: engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6060413
EAN778988364369
MærkeGabbys dukkehus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.