Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

GraviTrax Trampolin - udvidelse til kuglebane

Gravitrax lader dig bygge din egen magnetiske kuglebane og opleve tyngdekraften!

Dette interaktive sporsystem giver uendelige aktiviteter og udfordringer for alle STEM-entusiaster. Design og byg kuglebaner på egenhånd, eller byg dem ved hjælp af Gravitrax designmanualer. Eksperimenter med tyngdekraften, magnetisme og kinetik, og få kuglerne hurtigts muligt over målstregen. Tag byggingen til et nyt niveau, tilfør ekstra udstyr og udvidelsespakker for flere funktioner og fart.

Vores pris: 90,-
Få tilbage på lager
SKU
01202-39
   

Oplev tyngdekraften med denne udvidelse fra GraviTrax! Brug din fantasi til at bygge fantastiske baner og brug tyngdekraften til at rulle kuglerne. Hop afsted! Brug trampolinen til at trodse tyngdekraften, få fart på og for at lade kuglerne hoppe gennem banen. Kombiner trampolin udvidelsen med en GraviTrax startpakke (sælges separat), for at tilføje en udfordring til din kuglebane. Hvor langt og hvor højt vil kuglen hoppe?

GraviTrax er et modulbaseret, interaktivt sporsystem, hvor du kan designe og bygge din egen kuglebane. Dette STEM-legetøj til børn fra 8 år og opefter, opmuntrer til leg, hvor man eksperimenterer med tyngdekraften, magnetisme og kinetik for at få kuglen i mål.

Indeholder:

  • 2 trampoliner
  • 2 baser med vinkel

Detaljer:

  • Skal kombineres med en startpakke (sælges separat)
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Udvidelsen skal kombineres med en GraviTrax startpakke, sælges separat

Produktdetaljer
Model26079/22417
EAN4005556224173
MærkeGravitrax
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.