Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Gurli Gris service - servicesæt i keramik - tallerken, kop og skål

Lowest price at PriceRunner

Gurli Gris legetøj til alle Gurli fans

Mød Gurli Gris og hendes venner. Gurli bor sammen med Mor Gris, Far Gris og Lillebror Gustav. Gurli Gris er en animeret TV-serie til børn, hvor hun tager på eventyr med sine venner, og lærer børn om venskab, samarbejde og følelser. TV-serien tager udgangspunkt i aktiviteter som børn kender fra hverdagen med legegrupper, svømning, besøg hos bedsteforældre, legepladsen eller cykelturer. Genskab scener og historier fra TV-serien om Gurli Gris med figurer, legesæt, køretøjer, figursæt og tøjbamser.

Vores pris: 98,-
På lager
SKU
01192-220
   

Tilføj lidt ekstra underholdning til måltiderne og server maden med dette servicesæt med motiver fra Gurli Gris. Sættet består af 3 dele, der alle er dekoreret med farver og motiver, som børn kender fra den populære serie om Gurli Gris og hendes venner.

Indeholder:

  • Tallerken
  • Skål
  • Kop med hank

Detaljer:

  • Materialer: keramik
  • Mål æske: 25 x 8,5 x 20 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model20165
EAN8412497201655
MærkeGurli Gris
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.