Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape 6-i-1 guitar til børn - musiklegetøj med 6 instrumenter

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 283,-
På lager
SKU
05195-255
   

Giv dit barn en musikalsk introduktion med Hape 6-i-1 guitar til børn. Det musikalske legetøj giver barnet alt det behøver for at spille i et enmandsband! Legetøjet ligner en guitar, og har tromme-, tamburin-, klokke-, maracas- og xylofon-lyde. Lad børn spille sig ind i en musikalsk verden, hvor de kan prøve forskellige lyde, og eksperimentere med lyd og toner.

Dette musiklegetøj kan være med til at udvikle dit barns finmotoriske færdigheder, samtidig som den vil give barnet rytmiske færdigheder. Lad dette musikalske legetøj inspirere børn til at udfolde sig musikalsk og nyd den fantastiske musik.

Indeholder:

  • Guitar med 6 forskellige instrumentelyd
  • 1 trommestik

Detaljer:

  • Mål: ca. 21 x 2 x 9 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0335
EAN6943478019003
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.