Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape aktivitetslegetøj til børn - fra 10 mdr.

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 211,-
På lager
SKU
09182-139
   

Dette aktivitetslegetøj i træ fra Hape kommer med 5 sider fyldt med aktiviteter til den lille. Med bevægelige dele, bolde, klodser og en labyrint, i tillæg til sjove farver, bevægelser og et spejl som reflekterer barnets smil. Giv navn til dyrene på siderne. Hvor bor de?

Sjovt legetøj til børn fra 10 mdr. og opefter, som hjælper i udviklingen af sanser, øje-hånd koordination og finmotorik. Med håndtag på hver side kan barnet enkelt bære legetøjet med sig.

Indeholder:

  • 1 Hape aktivitetslegetøj

Detaljer:

  • Mål: 25 x 22 x 25 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 10 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0434
EAN6943478011571
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.