Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape Baby Einstein Magic Touch Klaver

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 191,-
På lager
SKU
05195-262
   

Hape Baby Einstein Magic Touch Klaver lader dit barn komponere hundredvis af forskellige melodier ved kun let berøring.

Magic Touch teknologien sørger for at dette klaver ikke behøver knapper, men kun berøring på de forskellige farver/tangenter for at lave musik. Klaveret har to forskellige spilleindstillinger; en hvor barnet kan spille selv, og komponere sine egne melodier og musikalske øjeblikke, og en anden hvor man spiller til en "Play along"-funktion.

Hape Baby Einstein Magic Touch Klaver giver børn mulighed til at lære at kende og tilpasse sig rytmiske mønstre og lyde i en ung alder. Klaveret kommer med 3 nodeark, og ved at matche farvekoderne på nodearket vil klaveret spille sød musik. Klaveret har 3 indstillinger for volumen, og du behøver ikke tænke på om lillebror eller lillesøster vågner. Velkommen til koncert!

Indeholder:

  • Hape Baby Einstein Magic Touch Piano
  • 3 nodeark med 6 forskellige melodier

Detaljer:

  • Batteribehov: AA-batterier
  • Mål: L30 x B12 x H22 cm
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model800802
EAN6943478024854
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.