Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape Baby Einstein Magic Touch Mini Klaver - musiklegetøj til de mindste

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 107,-
På lager
SKU
05195-274
   

Lad babyen opdage musikkens magi med Hape Baby Einstein Magic Touch Mini Klaver. Dette mini-klaver er fyldt med den samme Magic Touch teknologi som de større varianter, men er tilpasset de allermindste, og har en let og praktisk størrelse. Tag den med på tur, og glæd jer over lyd overalt.

Barnet kan lave sine egne sange ved at trykke på knapperne, eller starte en serie af klassiske melodier. Hver berøring sætter en symfoni i gang som hjælper med at stimulere barnets lyttesanser.

  • Hape Baby Einstein mini-klaver med elementer i træ
  • Med to spilleindstillinger
  • Håndtag med ringe til motorisk leg

Indeholder

  • 1 Hape Baby Einstein Magic Touch Mini Klaver

Detaljer:

  • Mål: ca. 12 x 13 x 3 cm (LxHxD)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 mdr.
Produktdetaljer
Model800852
EAN6943478027251
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.