Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape Hr. Frø stablelegetøj med lyd - 7 dele

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 95,-
På lager
SKU
05195-271
   

Hr. Frø hjælper børn med at lære om farver, tal og lyde! Stable de forskellige ringe på den gyngende base, imens du hører forskellige lyde. Med Hape Hr. Frø stablelegetøj kan børn bygge og demontere frøen, imens de lærer om farver og lyde. Ringene har forskellige farver og overflader og det kan være spændende at mærke, ryste og klemme. Og når frøen gynger vil den lave forskellige lyde.

Dette fine legetøj, til børn fra 12 mdr. og opefter, hjælper børn med udviklingen af deres motoriske færdigheder og øje-hånd koordination. 

Indeholder:

  • 1 Hape Hr. Frø stablelegetøj

Detaljer:

  • Antal dele: 7
  • Mål: ca. 12 x 12 x 19 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0457
EAN6943478024953
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.