Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape træklegetøj i træ - mariehøne med vinger som bevæger sig

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 92,-
På lager
SKU
05195-279
   

Træk denne søde mariehøne fra Hape efter dig på tur og du vil se hendes røde vinger bevæge sig. Mariehønen har et flot og farverigt design med store spændende vinger. Hjulene er store, solide og i træ. Legetøjet er perfekt til at engagere børn og babyer til at kravle, gå og udforske. God tur!

Indeholder:

  • 1 Hape træklegetøj - Mariehøne

Detaljer:

  • Mål: ca. 13 x 9 x 9 cm (LxBxH) 
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0362
EAN6943478025073
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.