Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape knoppuslespil med 9 brikker - jungledyr

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 88,-
På lager
SKU
09182-150
   

Elsker dit barn dyr? Lær mere om dyr og deres naturlige bosted med dette farverige og engagerende puslespil fra Hape. Puslespillet er af træ, og hver af de 9 brikker har knopper, så selv små børn enkelt kan glæde sig over at lægge puslespil. Puslespillet er et godt værktøj for udvikling af sanserne, finmotorikken og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • 1 plade
  • 9 brikker

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 x 2 x 21 cm (LxDxB)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model5969/E1405
EAN6943478018662
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.