Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Hape Quadrilla Cliffhanger kuglebane i træ - 94 dele

Lowest price at PriceRunner

Hape pædagogisk trælegetøj, kuglebaner, legemad og musiklegetøj

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 410,-
På lager
SKU
06183-71
   

Byg din egen kuglebane med Hape Quadrilla Cliffhanger, og se kuglerne finde vejen ned gennem banen. En Quadrilla bane består af klodser, skinner og andet tilbehør som gør at kuglerne triller af sig selv. Du bygger banen og lader kuglerne trille gennem de farverige klodser, hvor alle har forskellige funktioner.

Denne bane fra Hape har 3 render som lader kuglerne trille rundt ydersiden af de farverige klodser på vej ned. Quadrilla kuglebane er et flot STEM-legetøj designet til at stimulere barnets logiske evner og forbedre motoriske færdigheder. Med udgangspunkt i barnets alder bestemmer man selv, hvor mange niveauer man vil bygge og hvor avanceret man ønsker at sætte det op. Der medfølger instruktioner for forskellige måder at bygge på.

Indeholder:

  • Hape Quadrilla kuglebane - 44 dele
  • 50 glaskugler

Detaljer:

  • Mål æske: 45 x 36 x 8 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModelE6020
EAN6943478021105
MærkeHape
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.