Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Hape Regnbue xylofon

-21%
Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Kampagnepris 80,- Før pris: 101,-
21%
Du sparer: 21,-
På lager
SKU
05195-266
   

Introduser dit barn for nye lyde og farver med denne flotte, farverige xylofon! Hver tangent har klare stærke farver og spiller forskellige toner når du slår på dem med stikkerne.

Musikalske legetøj og instrumenter hjælper med at fremme kreativiteten og forbedre øje-hånd koordination hos børn. Denne xylofon kommer med 2 stikker børn kan bruge til at slå på de forskellige tangenter på xylofonen. Så vil barnet høre lyse, klare toner og vil elske at komponere melodier og musik på dette sjove musiklegetøj.

Indeholder:

  • 1 Hape Regnbue Xylofon
  • 2 stikker

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 4 x 14 cm (LxBxH)
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
Model6120
EAN6943478025226
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.