Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape rytmeinstrumenter i træ - kastagnet og guiro

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 86,-
På lager
SKU
05195-275
   

Rytme er hjertet til al god musik. Disse enkle rytmeinstrumenter fra Hape vil introducere en ny verden af musik for dit barn. Lav en god rytme med kastagnet og guiro. Perfekt sanselegetøj som danner grundlag og musikglæde hos børn fra 12 mdr. og opefter.

Indeholder:

  • 1 kastangnet
  • 1 guiro med pind

Detaljer:

  • Mål: 18 x 18 x 4,5 cm (LxHxD)
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0605
EAN6943478025219
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.