Harry Potter Wizarding World Julekalender 2023 - tryllestav med UV-lys og tre figurer - 20 tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Harry Potter - en verden af heksekunster og troldmandskab

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 310,-
På lager
SKU
07233-36
   

Tæl ned til juleaften med en fuldstændig fortryllende julekalender fra Harry Potter. Med alle 24 overraskelser i julekalenderen bliver december den sjoveste måned i året for alle små hekse, troldmænd og mugglere, der længes efter jul! Åbn kalenderen udsmykket med et snedækket Hogwarts for at afsløre interiøret, der viser en sovesal med forskellige juledekorerede værelser.

Pak en overraskelse ud om dagen, startende med den første låge: en tryllestav med UV-lys. Brug tryllestavens lys til at søge i de forskellige rum i kalenderen for at afsløre de skjulte tal i kalenderen! Børn får også tre eksklusive Magical Minis-figurer, der repræsenterer Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger og 20 tilbehør, inklusive trøjer, et tørklæde til Hermione, Hedwig, sorteringshatten, usynlighedskappen og meget mere!

Efter at have opdaget alle kalenderens overraskelser, er Hogwarts-baggrunden med juletema det perfekte display til at vise og lege med forskellige legesæt fra Harry Potter Wizarding World.

Indeholder:

  • Kalender
  • Tryllestav med UV-lys (batterier inkluderet)
  • 3 Magical Minis-figurer - Harry, Ron og Hermione
  • Hedwig
  • Sorteringshatten
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Batteribehov: batterier inkluderet
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model6067358
EAN778988250129
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.