Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Operation børnespil - det klassiske operationsspil

Lowest price at PriceRunner

Hasbro Games - spil som passer til hele familien og til enhver anledning!

Hasbro Games har spil som passer til hele familien, med både børnespil, spil til børn og voksne, strategispil, spil som engagerer på tværs af generationer, spil til vokse og meget mere. Det er næsten ikke noget som er så sjovt som når børn og voksne samles rundt bordet til en spilleaften. Tag udfordringen og prøv nogen af de underholdende, nyskabende, engagerende, spændende eller klassiske spil fra Hasbro spil.

Vores pris: 233,-
Udsolgt
SKU
06193-12

Operation - det sjove færdighedsspil, hvor du bruger alle dine sanser. Leg at du er læge, og undgå at udløse den summende lyd i denne klassiske udgave af Operation! Operationsspillet er et sjovt færdighedsspil for børnene. Træk et kort og udfør operationen ved at fjerne det, der generer patienten. Du får penge, når du undgår at dløse den summende lyd, og spilleren med flest penge har vundet! Skift til at bruge pincetten for at lindre patientens smerte.

Med et helt nyt look og digitale funktioner bliver det hele meget sjovere. Spillet har sjove lyde og helt nye sygdomme som øm spillefinger og ømme lår. Kan du operere?

Indeholder:

  • Operation børnespil

Detaljer:

  • Antal spillere: 1 eller flere
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModelB2176
EAN5010993334254
MærkeHasbro Games
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.