Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Mix-max børnespil fra 5+

Lowest price at PriceRunner

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 119,-
På lager
SKU
8375
   

Et sjovt selskab: en sørøver med stråhat, en bedstemor i brandmandsuniform og en dykker som fotomodel… I MIX MAX er alt muligt. Du kan blande fra top til tå, og så bliver der 1-2-3 nye fine figurer. Kombiner kortene og få alle slags mærkelige og festlige figurer.

Sådan spiller man:
I dette kortspil fordeles kortene ved terningekast. Når disse derefter lægges sammen, opstår der forskellige sjove og skøre figurer.

Indeholder:

  • 60 kort
  • 1 terning
  • 1 spilleregler

Detaljer:

  • Antal spillere: 2- 4
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model213658
EAN4005556213658
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.