Don't lose your cool selskabsspil - klarer du at holde dig rolig under pres?

Lowest price at PriceRunner

Hasbro Games - spil som passer til hele familien og til enhver anledning!

Hasbro Games har spil som passer til hele familien, med både børnespil, spil til børn og voksne, strategispil, spil som engagerer på tværs af generationer, spil til vokse og meget mere. Det er næsten ikke noget som er så sjovt som når børn og voksne samles rundt bordet til en spilleaften. Tag udfordringen og prøv nogen af de underholdende, nyskabende, engagerende, spændende eller klassiske spil fra Hasbro spil.

Vores pris: 186,-
På lager
SKU
09182-5
   

Don't lose your cool er et sjovt og udfordrende selskabsspil, hvor det handler om at bevare roen under pres. Inspireret af virale udfordringer, der har høstet milliarder af visninger online, tester dette spil ens evne til at bevare roen under pres. Spillerne får udleveret Cool-O-Meter-enheden, der måler puls, og modstanderne kaster terninger for at beslutte, hvordan de skal forsøge at forvirre den pågældende spiller.

Måske vil en af dine modstandere komme helt tæt på og snuse til dig eller lave svinelyde. Hvis spilleren svarer: griner, skrumper eller bevæger sig eler lignende, kan det få puslen til at stige og måleren til at stige. De prøver måske at skjule deres reaktioner, men Cool-O-Meter afslører dem. Når måleren går højt nok, lyser lyset rødt, alarmen lyder og modstanderen vinder runden.

Indeholder:

  • Don't lose your cool selskabsspil

Detaljer:

  • Antal spillere: fra 2
  • Sprog: dansk og norsk
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
ModelE1845
EAN5010993533947
MærkeHasbro Games
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.