Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Modellervoks og magisk sand

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 47

Page
per side

Modellervoks, Play Doh, magisk sand og Kinetic Sand

Modellervoks giver barnet mulighed for at udforske sin kreativitet på en utrolig fin måde, og når man har bygget forskellige modellervoks-figurer, så kan man skille dem ad igen og begynde forfra. Bland farver, brug værktøjer, og skab spændende kreationer og modeller. Modellervoks byde på sjove rollelege, lav farverige kager, fristende retter, udstyr og redskaber med modellervoks. Men pas på med de farverige kager og den fristende mad, den skal ikke spises! Det klassiske modellervoks er lige så populær som før, med tilbehør, nye farver og nye temaer, der gør, at barnet kan være kok i køkkenet, tandlæge, frisør eller konditor - helt uden unødigt rod eller brug af ordentlige råvarer og tilbehør.

Magisk sand ligner almindeligt sand, men ligheder slutter der - for det er præcis som navnet siger, magisk! Legesandet kan formes, trækkes og skabe helt utrolige former og kreationer, inden det nemt mases og du kan starte forfra med et helt nyt projekt eller kunstværk. Når sandet formes, bevæger det sig lidt som slim, men næsten uden klistrede rester. Magisk sand er helt blødt, men tørrer aldrig, så du kan skabe nye ting igen og igen.

Elastisk, klistret, slimet - hvilket barn elsker ikke slim? Færdigt slimlegetøj giver sjov leg uden meget forberedelse, se på de forskellige farver, teksturer og hvordan slimet kan trækkes i forskellige retninger uden at falde fra hinanden. Du kan også lave dit eget slimede produkt eller forvandle badekaret eller bassinet til et rigtig gummiagtigt slimbad. Tænk så sjovt!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.