Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Perler og perlesæt

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 228

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 228

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Leg med farverige perler giver børn vigtig viden om form og farve, bidrager til udvikling af finmotorik, udfordrer fantasi og kreativitet og giver sjov leg både alene og sammen med andre. Lad dem lave smykker og armbånd med smykkeperler, tråd og låse. Lav sjove figurer og farverige mønstre med strygeperler, og se hvordan deres kunstværk går fra løse perler til solide motiver. Brug færdige skabeloner eller lav dine egne mønstre og se hvordan vandperlerne smelter sammen i kontakt med vand. At lege med perler er en sjov og alsidig hobby, hvor børn kan være kreative, mens de udvikler vigtige færdigheder.

Skab endeløse designs med smykkeperler, strygeperler eller vandperler, og se, hvordan kreative projekter skabes ved hjælp af skabeloner og instruktioner eller ved at lade din fantasi få frit løb. Fælles for perleprojekterne, uanset om der er tråd, vand eller strygejern med i billedet - projekterne kan perles og skiftesi det uendelige, indtil perlerne møde vandet, varmen eller knuden er bundet igen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.