Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Strygeperler, vandperler, smykkeperler og Diamond Painting

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 240

Page
per side

Perler og udstyr til leg med vandperler, smykke- og strygeperler

Leg med farverige perler giver børn vigtig viden om form og farve, bidrager til udvikling af finmotorik, udfordrer fantasi og kreativitet og giver sjov leg både alene og sammen med andre. Lad dem lave smykker og armbånd med smykkeperler, tråd og låse. Lav sjove figurer og farverige mønstre med strygeperler, og se hvordan deres kunstværk går fra løse perler til solide motiver. Brug færdige skabeloner eller lav dine egne mønstre og se hvordan vandperlerne smelter sammen i kontakt med vand. At lege med perler er en sjov og alsidig hobby, hvor børn kan være kreative, mens de udvikler vigtige færdigheder.

Skab endeløse designs med smykkeperler, strygeperler eller vandperler, og se, hvordan kreative projekter skabes ved hjælp af skabeloner og instruktioner eller ved at lade din fantasi få frit løb. Fælles for perleprojekterne, uanset om der er tråd, vand eller strygejern med i billedet - projekterne kan perles og skiftesi det uendelige, indtil perlerne møde vandet, varmen eller knuden er bundet igen.

Strygeperler er måske den mest kendte og populære form for perler og leg med perler. Her kan barnet udvikle finmotorikken, farvegenkendelse og øje-hånd koordination, fra en tidlig alder. Lad børn skabe sine egne kreative mønstre eller brug definerede skabeloner, læg perlerne på perlepladen, læg strygepapir på og brug et strygejern til, at varme perlerne op med så de smelter sammen og forsegler motivet. Strygeperler er klassiske rørperler i uendeligt mange farver, med store perler for de mindste børn og mindre perler for større børn. Strygeperler kræver varme for, at gøre motiverne holdbare og bør altid gøres sammen med en voksen. Strygeperler er noget alle børn kender til, der lader dem være kreative og skabe sine helt egne mønstre, figurer og kreationer.

De magiske vandperler smelter sammen, når de kommer i kontakt med vand. Læg perlerne på pladen, spray med vand og se hvordan perlerne udvider sig og smelter sammen. Dette giver et holdbart motiv efter lidt tørretid. Vandperler har mange af de samme egenskaber som andre perler, men her kan børn lave flotte motiver, helt uden brug af varme og strygejern - vandperler er trygge for børn at lege med alene. Vandperler bliver også kaldt "lime med vand-perler" Design smukke motiver med vandperler, brug fantasien eller motiv-ark for at skabe smukke perle-kreationer. Kugleformede, krystalformede og diamantformede vandperler placeres på perlepladen, før du sprayer vand på dem, kan du ændre motivet så meget du vil. Når perlerne kommer i kontakt med vand, låses motivet.

At lave smykker, armbånd og andre smykkedele er populært for børn i alle aldre, og for voksne. Små perler, store perler, bogstavsperler, krystalperler, muslingeskaller, fjer og bånd - alt du behøver for, at skabe dit eget design og dine helt egne kunstneriske tilbehør. Lad det glitre, flet sammen, brug låsekroge eller endestykker, kombiner farver og former - der er uendeligt mange muligheder. Med bogstavsperler og talperler kan du lave smykker med navn, hemmelige koder eller beskeder. Smykkeperler giver uendeligt mange kreative muligheder og sjove projekter, og det er lige så sjovt at lave smykker alene, som sammen med andre. Og perler er ikke kun beregnet til at lave smykker, børn kan lave nøgleringe, snorer, billedsnorer og meget mere. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for mulighederne! Lav dit eget smykkeværksted - her finder du alt du behøver.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.