Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Strygeperler

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 171

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 171

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Strygeperler er måske den mest kendte og populære form for perler og leg med perler. Her kan barnet udvikle finmotorikken, farvegenkendelse og øje-hånd koordination, fra en tidlig alder. Lad børn skabe sine egne kreative mønstre eller brug definerede skabeloner, læg perlerne på perlepladen, læg strygepapir på og brug et strygejern til, at varme perlerne op med så de smelter sammen og forsegler motivet. Strygeperler er klassiske rørperler i uendeligt mange farver, med store perler for de mindste børn og mindre perler for større børn.

Strygeperler kræver varme for, at gøre motiverne holdbare og bør altid gøres sammen med en voksen. Strygeperler er noget alle børn kender til, der lader dem være kreative og skabe sine helt egne mønstre, figurer og kreationer.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.