Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hot Wheels Mario Kart Circuit Slam Track Set - bilbane med bil

Lowest price at PriceRunner

Hot Wheel legetøjsbiler, bilbaner og garager - tager du udfordringen?

Legetøjsbiler, stuntbiler, bilbaner og garager fra Hot Wheels med en række spændende funktioner, forskellige detalljer, biler med næsten magiske evner og meget mere - tag det fartfyldte eventyr med ind på børneværelset. Bilerne fra Hot Wheels kommer i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner som gør legen endnu mere spændende. Tag i brug det enorme udvalg af biler, baner, garager, legesæt og tilbehør, og inviter venner og familie på spændende leg. Tager du udfordringen?

Vores pris: 371,-
På lager
SKU
06225-16
   

Hot Wheels bringer den hurtige Mario Kart-verden til live med en Circuit Track inspireret af ikoniske baner fra det populære videospil. Kør mod din yndlings Mario Kart Mario og overvind forhindringer og udfordringer - ligesom i spillet, men denne gang på Hot Wheels-banen! Sæt bilen i udskyderen og kør afsted rundt på banen! Stunt- og racerspænding for yngre børn, der elsker Mario Kart!

Indeholder:

  • Hot Wheels Mario kart Circuit Slam Track Set – bilbane
  • Mario Kart bil

Detaljer:

  • Mål: 47 x 82 x 30 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModelHGK59
EAN194735050659
MærkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.