Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Pool Cover - overtræk med drænhuller til runde rammebassiner 457 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 194,-
På lager
SKU
3897
   

Beskyt dit bassin for blade og insekter, når det ikke bruges, med dette smarte overtræk fra Intex, der passer til runde rammebassiner med en diameter på 457 cm. Bassinovertrækket fra Intex er designet til, at beskytte dit bassin og det har en tætsiddende pasform og sættes fast over kanten på bassinet med det medfølgende reb, for at sikre mod vejr og vind. Overtrækket har smarte drænhuller, så der ikke samles vand på toppen.

  • Til runde rammebassin Ø 457 cm
  • Med drænhuller

Indeholder:

  • Intex Pool Cover - Overtræk med drænhuller til runde rammebassiner

Detaljer:

  • Mål æske: 30,48 x 35,56 x 11,75 cm

BEMÆRK: Passer kun til runde rammebassiner. Andre runde bassiner har egen overtræk

Produktdetaljer
Model28032
EAN6941057403984
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.