Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Deluxe Pool Ladder - sikkerhedsstige med aftagelige trin til bassiner - 92-107 cm

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 489,-
På lager
SKU
11195-37
   

Denne stige fra Intex kommer med trin som er nemme at fjerne når bassinet ikke er i brug. Brug funktionen som en ekstra sikkerhed så du ved at ingen klatrer op i bassinet, når der ikke er andre til stede. Trinnene klikkes enkelt af på ydersiden når bassinet ikke bruges, og når det er tid til at bade kan du let klikke dem på igen. Sikkerhedsstigen passer til bassiner med en højde på mellem 92 cm og 107 cm, så den kan bruges til flere bassiner, og den har en pulverlakkeret stålramme og trin med anti-glid underlag.

  • Passer til bassiner med en højde mellem 92-107 cm
  • 3 trin på hver side
  • Aftagelige trin på yderside af bassinet

Indeholder:

  • Sikkerhedsstige

Detaljer:

  • Passer til bassinhøjde: 92-107 cm
Produktdetaljer
Model28075
EAN6941057408491
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.