Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Jungle Adventure Pool aktivitetscenter - bassin med rutsjebane og aktiviteter - 550 liter

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 493,-
Få tilbage på lager
SKU
11195-38
   

Intex Jungle Adventure Pool er et vand- og aktivitetscenter og er en fantastisk legeplads for de eventyrlystne og vandglade. Bassinet indeholder to bassindele, så her er der plads til både store og lidt mindre børn på samme tid. Rutsjebanen kommer op af det mindste bassin og på vej ned, kan du møde både aben og flamingoen.

Flamingoen står på bassinkanten og holde udkig. Krokodillen ligger nemlig på bunden af bassinet, klar til en lille bid mad. Der er også 5 sjove bolde, der kan sættes fast i aktivitetscenteres på bassinkanten. Er du lige så glad for at bade, som krokodillen og flodhesten? Sæt vandslangen i tilkoblingen og du får et sjovt springvand langs kanten på den lille bassindel.

  • Kapacitet: totalt 550 liter
  • Rutsjebane med landingsmåtte
  • Med oppustelige dyr og aktiviteter

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte svampebassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex Jungle Adventure bassin med rutsjebane og dyr
  • Bolde og oppustelig ring
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 244 x 198 x 71 cm (LxBxH)
  • Lavet af solidt PVC-materiale
  • Pakkens vægt: 14 kg
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57161NP
EAN6941057413075
MærkeIntex

Sjove spil

Brug de små boble til boldspil, eller se om du kan ramme flamingoen med ringen!

Safari i egen have

De oppustelige dyr, gør bassinet livagtigt. Nogen sidder fast i bassinet, mens andre kan du lege frit med.

Rutsj ud i vandet

Den lille rutsjebane, gør det ekstra sjovt at lege i bassinet.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.