Intex Krystal Clear saltvandssystem - passer til pools op til 26 500 liter

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 1 304,-
På lager
SKU
6941
   

Med Intex Krystal Clear saltvandssystem, kan du beholde poolen ren og tryg uden unødvendigt brug af klor og andre kemikalier i børnepoolen. Dette system passer til pools op til 26 500 liter og kræver en filterpumpe med strømhastighed på 2650-11 355 liter/t (sælges separat). Ved brug af saltvandssystemet opløses en afmålt mængde salt i poolvandet. Vandet cirkuleres derefter gennem systemet og der produceres naturligt klor, der opløses i badevandet (ca. 5 gram/t).

  • Passer til pools op til 26 500 liter
  • Kræver (sand)filterpumpe på 2 650 - 11 355 liter/t
  • Naturlig produktion af klor for at holde vandet rent
  • Nærmest vedligeholdelsesfri
  • Almindeligt bordsalt uden jod anbefales: ca. 3 kg pr 1000 l
  • 3 selvrensende indstillinger tilgængeligt (6,10,14t)
  • Klor-emission: ca. 5 gram/t

Saltvandssystemet kombinerer en 2-trins teknologi til, at desinficere poolvandet på en sikker og nem måde, ved hjælp af naturligt produceret klor og kraftige oxidanter. De kraftige oxidanter er unikke for Intex saltvandssystem og bidrager til en vigtig fordel: mængden af naturligt klor, der kræves, reduceres med ca. 60% sammenlignet med andre saltvandssystemer.

Først bliver der produceret små mængder naturligt klor, når miljøvenligt naturligt salt tilsættes vandet og det passerer gennem en titaniumelektrolysecelle under filtreringsprocessen. Vandet bliver rent uden klorlugten. Derefter bliver vandmolekylerne, ved hjælp af ECO-processen, nedbrudt til kraftige oxidanter, der ødelægger organiske bakterier og alger. Disse kraftfulde oxidanter, kombineret med aturligt klor, sikrer en kraftfuld og meget effektiv rensning af dit bassinvand.

Indeholder:

  • 220-240v saltvandsystem
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Passer til pools op til 26 500 liter
  • Mål: 29 x 42 x 34 cm
  • Vægt: ca. 17,8 kg

BEMÆRK: Saltfilterpumpe, filterpumpe, salt og lignende medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model26668
EAN6941057408293
MærkeIntex

Kræver filterpumpe

Saltvandssystemet kræver en (sand)filterpumpe med strømhastighed mellem 2 650 - 11 355 liter/t. Sælges separat.

Passer til bassiner op til 26 500 liter

Hold bassinet rent og sikker, på en nærmest vedligeholdelsesfri måde, uden unødvendigt brug af klor og andre kemikalier.

To-trins teknologi

Desinficer bassinvandet på en sikker og nem måde, ved hjælp af naturligt produceret klor og kraftige oxidanter.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.