Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Lively Print Ball - oppustelig badebold - 51 cm - frugtmotiv

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 28,-
På lager
SKU
22854-1
   

Det er altid sjovt, at lege med en badebold, både i vandet og i strandkanten. Denne Intex Lively Print oppustelige badebold med frugtmotiv, måler 51 cm i diameter og tilbyder timevis med underholdning. Oppusteligt legetøj er altid en klassisker for børn i alle aldre og kan både bruges i bassin og på stranden.

Indeholder:

  • Intex Lively Print badebold - frugtmotiv

Detaljer:

  • Mål: 51 cm (Ø)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model59040NP
EAN6941057450407
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.