Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Solar Pool Cover - rektangulært overtræk til pool 549 x 274 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 432,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
22501
   

Hold den behagelige temperatur i din pool, med dette Solar Pool Cover fra Intex, der passer til rektangulære rammepools på 274 x 549 cm. Trækket kommer i en praktisk taske, som man også kan opbevare trækket i, når det ikke er i brug. Den varmeisolerende pooldug er let at bruge og hjælper med, at holde på varmen i poolen. Det holder også din pool fri for insekter, blade og andet affald, som kan komme op i vandet, når poolen ikke bruges.

 • Passer til rammepools på 274 x 549 cm
 • Varmeisolerende

Indeholder:

 • Intex Solar Pool Cover overtræk
 • Opbevaringstaske

Detaljer:

 • Mål: 538 x 253 cm
 • Vægt: 3,1 kg
  Produktdetaljer
  Model28016
  EAN6941057404523
  MærkeIntex
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.