Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Solar Pool Cover - rektangulært overtræk til bassin 549 x 274 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 432,-
Få tilbage på lager
SKU
22501
   

Hold den behagelige temperatur i dit svømmebassin, med dette Solar Pool Cover fra Intex, der passer til rektangulære rammebassiner på 274 x 549 cm. Trækket kommer i en praktisk taske, som man også kan opbevare trækket i, når det ikke er i brug. Den varmeisolerende bassindug er let at bruge og hjælper med, at holde på varmen i bassinet. Det holder også dit bassin fri for insekter, blade og andet affald, som kan komme op i vandet, når bassinet ikke bruges.

 • Passer til rammebassiner på 274 x 549 cm
 • Varmeisolerende

Indeholder:

 • Intex Solar Pool Cover overtræk
 • Opbevaringstaske

Detaljer:

 • Mål: 538 x 253 cm
 • Vægt: 3,1 kg
  Produktdetaljer
  Model28016
  EAN6941057404523
  MærkeIntex
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.