Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Play Box Pool - oppusteligt børnebassin - 57 liter - pink

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 96,-
På lager
SKU
15946
   

Lad barnet afkøle sig på varme sommerdage med dette pink oppustelige Play Box bassin fra Intex. Det lille firkantede bassin rummer 57 liter vand og er perfekt til de allermindste. Bunden af bassinet er oppustelig og gør det blødt og behageligt at plaske rundt.

Børnebassinet er 85 x 85 x 23 cm stort, og er nem at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte det på et fladt sted, uden skarpe kanter og lignende. Sørg også for at underlaget rengøres før bassinet pustes op. Tag gerne bassinet ud af kassen og lad det ligge lidt i solen før det pustes op.

Indeholder: 

  • Play Box oppusteligt bassin 
  • Reparationssæt

Detaljer:

  • Mål: 85 x 85 x 23 cm (LxBxH)
  • Farve: pink
  • Kapacitet: 57 liter
  • Alder: fra 1 år

BEMÆRK: Bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57100NP rosa
EAN6941057451008
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.