Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Rainbow Ring Pool aktivitetscenter - bassin med spil og bruser - 380 liter

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 472,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
6900
   

Sommeren er reddet! Ingen behøver at rejse til udlandet i ferien, når man har denne fantastiske pool fra Intex i haven! Lad din have blive til den mest populære legeplads i gaden, med dette vandpalads fra Intex! Det oppustelige bassin har en rutsjebane, ringspil og boldspil, så det er så meget mere end bare et bassin!

Modellen består af 2 bassiner som er bundet sammen af en farverig rutsjebane med blød landing. Minivandparken har oppustelige knager man kan kaste de 4 oppustelige ringe på, samt ringe med hul til at kaste bolde igennem. På det ene bassin er der også sjove baner ned langs kanten, hvor man kan sende bolde ned ad. På ekstra varme dage kan man også koble vandslangen til og køle sig ned under bruseren i buen.

Bassinet er enkelt at sætte op og vedligeholde. Det anbefales at sætte bassinet på et fladt areal, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget rengøres før I puster bassinet op. Tag bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen før det pustes op.

  • Kapasitet: totalt 380 liter
  • Med ringspil og boldspil
  • Koble haveslangen til bassinet for at bruge bruseren

Indeholder:

  • Intex Rainbow Ring Pool aktivitetscenter
  • 4 oppustelige ringe
  • 6 bolde
  • Reparationssæt

Detaljer:

  • Mål: 297 x 193 x 135 cm (LxBxH)
  • Pakkens vægt: 7 kg
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57453NP
EAN6941057402499
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.