Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Reef Rider Swim Set - dykkermaske og snorkel - 14 år - sort

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 111,-
Udsolgt
SKU
11195-49

Med Reef Rider Swim Set snorklesættet fra Intex kan du dykke hovedet under vand og stadig se klart. Begge dele er lavet i blødt termoplastisk gummi, og sørger for en mere behagelig og blød pasform.

  • Ramme i blødt termoplastisk gummi for bedre pasform
  • Ergonomisk mundstykke i blødt termoplastisk gummi 
  • Splash-proof guard forhindrer vand i snorkelen

Dykkermasken har glas lavet af polykarbonat og er meget robust. De har en justerbar strop som nemt strammes eller løsnes efter hovedets omkreds. For den optimale snorkleoplevelse kan du bruge Easy-Flow snorkelen som her medfølger. Snorkelen sættes enkelt fast på dykkermasken, og den har et ergonomisk udformet mundstykke i blød gummi, og med splash proof guard som hindrer at det kommer vand ned i snorkelen.

Indeholder:

  • Intex Reef Rider dykkermaske
  • Intex Easy-Flow snorkel

Detaljer:

  • Farve: sort
  • Latexfri
  • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Model55648
EAN6941057413198
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.