Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Pool Cover - overtræk med drænhuller til rektangulært rammebassin - 400 x 200 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 108,-
På lager
SKU
12182-20
   

Beskyt dit bassin mod blade og insekter, når det ikke er i brug, med dette smarte overtræk fra Intex, der passer til rektangulære rammebassiner med en størrelse på 400 x 200 cm. Bassinovertrækket fra Intex er designet til at beskytte dit bassin og dette solide overtræk, har en tætsiddende pasform og sættes fast over kanten på bassinet, med det medfølgende reb for, at sikre trækket mod vejr og vind. Bassinovertrækket har smarte drænhuller, så der ikke samler sig vand på toppen.

  • Til rektangulære rammebassiner 400 x 200 cm
  • Med drænhuller

Indeholder:

  • Intex Pool Cover - overtræk med drænhuller til rektangulært rammebassiner

Detaljer:

  • Mål æske: 23 x 24 x 12 cm
  • Mål overtræk: 390 x 180 cm
Produktdetaljer
Model28037
EAN6941057404004
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.