Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Intex Soft Side Pool - Oppustelig rund pool med bløde vægge - 188 x 46 cm

-25%
Lowest price at PriceRunner

Intex pool, pooltilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Kampagnepris 120,75 Før pris: 161,-
25%
Du sparer: 40,25
På lager
SKU
463
   

Med dette oppustelige Soft Side badebassin fra Intex, kan du bade og afkøle dig i sommervarmen. De små vil elske dette runde, blå badebassin med bløde vægge. Poolen er 188 x 46 cm stort og er udstyret med en afløbsventil og kommer i tillæg med et reperationssæt. Væggene består af 3 luftkamre i solidt materiale, som tilfører stabilitet i poolen.

Den er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte poolen på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før poolen pustes op og placeres på det. Tag gerne poolen ud af æsken og lad den strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex Soft Side Pool - oppustelig rund pool
  • Reperationssæt

Detaljer: 

  • Mål pool: 188 x 46 cm
  • Kapacitet: 790 liter
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model58431NP
EAN6941057454313
MærkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.