Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex flydende bassintermometer

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 44,-
På lager
SKU
22481
   

Med dette Intex bassintermometer kan du nemt og effektivt holde øje med temperaturen i dit bassin. Termometeret flyder i bassinet og er specielt designet for at holde sig lodret i vandet og dermed sikre en mere korrekt måling. Det flydende termometer viser graderne både i Fahrenheit og i Celsius, og du kan også sætte termometeret fast til kanten af bassinet med snoren som medfølger. 

Indeholder:

  • Bassintermometer

Detaljer:

  • Mål æske: 24 x 7 x 5 cm
  • Mål: 19 x 4,8 cm
  • Synlig temperaturområde: 0-50°C
Produktdetaljer
Model29039
EAN6941057404547
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.