Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Double Quick II Hi-Output håndpumpe med 3 mundstykker - 36 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 64,-
På lager
SKU
435
   

Intex Hi-Output pumpen er en solid og praktisk manuel håndpumpe, til hurtig oppusting af oppustelige produkter. Pumpen er 36 cm høj og kommer med forskellige dyser, så den kan bruges i de fleste situationer, hvor du har brug for en god pumpe. Den er praktisk at tage med på tur, har et behagelig håndtag at holde i og kan pumpe luft begge veje. Denne pumpe kan fint bruges til de største pools, fordi den giver meget kraft.

Indeholder:

  • Intex Hi-Output pumpe
  • 3 forskellige mundstykker til forskellige tilkoblinger

Detaljer:

  • Mål: 36 cm
Produktdetaljer
Model68614
EAN6941057466149
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.