Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Solar Pool Cover - rundt varmebetræk til pools 305 cm

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 208,-
På lager
SKU
12182-13
   

Dette Solar Pool Cover fra Intex passer til runde pools på 305 cm i diameter i typen Easy Set og runde rammepools. Ønsker du at holde bedre på den behagelige temperatur i dit runde badebassin, så er et varmebetræk perfekt. Betrækket kommer i en praktisk taske som man kan opbevare det i, når det ikke er i brug. Den varmeisolerende pooldug er let at bruge, og hjælper til med at holde på varmen i poolen, specielt ved brug af et varmeelement (28684).

  • Passer til Easy Set og rammepools med en diameter på 305 cm
  • Anbefales at kombinere med varmeelement

Indeholder:

  • Varmebetræk
  • Opbevaringstaske

Detaljer:

  • Mål: 290 cm
  • Vægt: 3,3 kg

 

Produktdetaljer
Model28011
EAN6941057404479
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.