Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Kaptajn Sabeltand flag

Kaptajn Sabeltand - legetøjet fra Dyreparkens sørøver-univers

Tag ud på togt med havets konge og hans mænd ombord på den Sorte Dame. Kaptajn Sabeltand kender duften af guld og er altid klar til et nyt togt sammen med sine trofaste pirater Langemand, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin og Skalken. Lad børnene fordybe sig i Kaptajn Sabeltands verden, en verden af pirater, guld, skatte, sørøvertogter og eventyr. Børnene elsker Kaptajn Sabeltand og hans mænd.

Vores pris: 82,-
På lager
SKU
8205
   

Hiv o hoi! Hæv flaget på tag ud på nye rejser på de syv have! Kaptajn Sabeltand-flaget kommer med Kaptajn Sabeltand-signaturen med "guldbogstaver". Flaget er nemt at holde for små børns hænder. Tag del i Sabeltand-magien og vift med dit helt eget Sabeltand-flag. Det perfekte tilbehør til alle små piratfans fra 2 års alderen!

Indeholder:

  • Kaptajn Sabeltand flag

Detaljer: 

  • Alder: fra 2 år

På alle de syv have er Kaptajn Sabeltands flag frygtet. Det ved havets konge, når han synger, at "når du ser det sorte flag, er det alt for sent at vende om!. Men Kaptajn Sabeltand er ikke kun frygtet. Han er også elsket af både unge og gamle, piger og drenge, landkrabber og pirater. Når de ser det sorte falg, er det også alt for sent at vende om. Så er det fuld fart frem mod den sorte helt, selveste Kaptajn Sabeltand. Flaget er en fremragende gave til alle Sabeltand-entusiaster.

Produktdetaljer
Model10083
EAN7072895000079
MærkeKaptein Sabeltann
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.