Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Keenway deluxe supermarked med kasseapparat

Keenway - underholdende aktivitetslegetøj til børn

Keenway producerer innovative, sikre og rimelige legetøj af høj kvalitet til baby og børn. Aktivitetslegetøj, legetøj med lys og lyd, gå-vogne, legetøj til rollespil og musiklegetøj, udvalget er stort og legetøjet underholder og engagerer børn.

Vores pris: 433,-
På lager
SKU
07192-1
   

Keenway deluxe supermarked kommer komplet med kasseapparat og alt det du har brug for til  at skabe din helt egen butik. Supermarkedet har flere hylder hvor du kan opbevare varerne, kasseapparat med vægt, kasseskuffe og sted til penge. Vil du vise hvor meget en varer koster, drejer du displayet og sætter varen på vægten, eller scanner varerne og får kunderne til at betale med kort eller kontant. 

Indeholder:

  • 1 Keenway deluxe supermarked med kasseapparat
  • Madvarer

Detaljer:

  • Mål: 24 x 48 x 78 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model31623
EAN008521316235
MærkeKeenway
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.