Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy politiscooter med gummihjul - trehjulet - fra 3 år

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 395,-
På lager
SKU
03205-54
   

Dette produkt fra Dantoy kommer som en sjov politiscooter. Scooteren er til at sidde på og barnet kan skubbe sig afsted eller bakke tilbage. Brug rattet til at styre med. Hjulene er lavet i gummi, og scooteren har et godt greb på underlavet både udendørs og indendørs. De to baghjul giver ekstra støtte og stabilitet til køretøjet, og styrker balancen og selvtilliden hos barnet. Kør afsted på spændende politiopgaver og arrester tyvene med denne seje Scooter fra Dantoy!

Indeholder:

  • Dantoy politiscooter med 3 hjul

Detaljer:

  • Svanemærket
  • Vaskes i hånden
  • Pakket i net
  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i solidt plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer, og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model3333
EAN5701217033335
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.