Dantoy scooter gå-bil - 58 cm lang

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 439,-
På lager
SKU
12860
   

En sej og brugervenlig 3-hjulet scooter fra Dantoy, til de allermindste børn. Scooteren passer til børn fra de har lært at gå. De tre hjul gør, at den er ekstra stabil, hvilket gør den tryg og nem at bruge. Den måler ca. 26 cm fra gulvet til sædet. Scooteren tåler op til 50 kg.

Indeholder:

  • 1 Dantoy scooter gå-bil

Detaljer:

  • Mål: 52 x 37 x 39 cm
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark.

Produktdetaljer
Model3320
EAN5701217033205
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.