Kinetic Sand kasse med magisk sand - restaurant

Lowest price at PriceRunner

Kinetic Sand er det originale tryllesand som kan formes, som du ikke kan lægge fra dig!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trække i den, forme den og skabe utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er lavet af ægte sand, holder den sig sammen på en magisk måde og den tørre aldrig ud. Det magiske sand fra Kinetic Sand kommer i uendelige mange forskellige farver, og i underholdende sæt som gør muligheden til at skabe uendelige.

Vores pris: 331,-
På lager
SKU
03248-34
   

Dette sjove lege sæt fra Kinetic Sand lader børnene lave middagsmad af legesand! Kinetic Sand Grill N' Scoop Diner kommer med 900 gram sand og mange forskellige tilbehør.

Lege sættet kommer i en praktisk kuffert, der rummer alle dele, og som gør det nemt at tage den magiske sand med overalt. Børnene kan opleve hvert trin af madleg, når de former boller, griller burgere, skærer ost i skiver, river salat og meget mere for at lave en sand-smagende burger. Næste punkt på listen er pommes frites. Form, skær i skiver og lav noget sjovt! Hvad med en milkshake?

Kinetic Sand er lavet af naturlig sand og holder sammen, hvilket garanterer leg uden rod! Skab igen og igen og lad Kinetic Sand flyde gennem hænderne - det er så tilfredsstillende! Legesand er et sjovt alternativ til farvelægning og modellervoks!

Indeholder:

  • Kinetic Sand i fem farver - brun, hvid, gul, grøn og pink
  • Værktøjer og tilbehør

Detaljer

  • Sandmængde: 900 gram
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model6068028
EAN778988495551
MærkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.