Kinetic Sand Kit med magisk sand og 10 værktøjer

Lowest price at PriceRunner

Kinetic Sand er det originale tryllesand som kan formes, som du ikke kan lægge fra dig!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trække i den, forme den og skabe utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er lavet af ægte sand, holder den sig sammen på en magisk måde og den tørre aldrig ud. Det magiske sand fra Kinetic Sand kommer i uendelige mange forskellige farver, og i underholdende sæt som gør muligheden til at skabe uendelige.

Vores pris: 176,-
På lager
SKU
03248-41
   

Sæt gang i børnenes fantasi og kreativitet med det ultimative sæt fra Kinetic Sand! Det inkluderer i alt 900 gram magisk sand i pink, gul og blågrøn samt 10 former og værktøjer. Med dette kan man finde på mange seje sandskulpturer. Børn kan blande, skabe lag og forme sanden efter deres ønsker og visioner. De tre eksklusive skæreværktøjer er nøglen til at låse op for en verden af fascinerende sandeffekter.

Kinetic Sand er fremstillet af naturlig sand og holder sammen, hvilket garanterer leg uden rod! Skab igen og igen og lad Kinetic Sand flyde gennem hænderne - det er så tilfredsstillende! Legesand er et sjovt alternativ til farvelægning og modellervoks!

Indeholder:

  • Kinetic Sand - pinkm gul og blågrøn
  • 10 former og værktøjer

Detaljer

  • Mængde sand: 860 gram
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model6067345
EAN778988250020
MærkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.