Kinetic Sand sandkasse med former og 454 g lilla sand

Lowest price at PriceRunner

Kinetic Sand er det originale tryllesand som kan formes, som du ikke kan lægge fra dig!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trække i den, forme den og skabe utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er lavet af ægte sand, holder den sig sammen på en magisk måde og den tørre aldrig ud. Det magiske sand fra Kinetic Sand kommer i uendelige mange forskellige farver, og i underholdende sæt som gør muligheden til at skabe uendelige.

Vores pris: 117,-
På lager
SKU
09236-54
   

Kinetic Sand sandkasse legesæt med 454 g lilla sand, 3 sandforme og graveredskab

Lad børnene skabe deres egne sandkasseeventyr med Kinetic Sand Sandbox Set. Her kan de støbe slotte, hajer og skildpadder med 454 g lilla kinetisk sand, og bruge det medfølgende værktøj til at grave, øse, flytte og forme med. Dette Kinetic Sand sæt inkluderer en to lag sandkassebakke perfekt til indendørs brug. Kinetic Sand er lavet af naturligt sand. Legesættet er ikke kun et godt alternativ til kunst- og håndværk, men det er også en fantastisk tilføjelse til dit barns leg ved andre aktiviteter.

For mere Kinetic Sand sjov, kan du kombinere legesættet med flere poser med farvet sand og andre Kinetic Sand sæt (sælges separat). Kinetic Sand er den originale magiske, formbare og fascinerende sansesand. Det flyder gennem dine hænder og tørrer aldrig ud, så du kan lege med det igen og igen. Med Sandbox-sættet kan børn nyder sandkasseleg hele året. 

Indeholder:

  • Sandkasse
  • Kinetic Sand sand
  • 3 sandforme
  • Graveredskab

Detaljer:

  • Mål æske: ca. 28 x 28 x 6 cm
  • Mængde sand: 454 g
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6067477 
EAN778988404928
MærkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.