Kinetic Sand Swirl N' Surprise legesæt med 4 farver sand og sandvirvler - 907 g

Kinetic Sand er det originale tryllesand som kan formes, som du ikke kan lægge fra dig!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trække i den, forme den og skabe utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er lavet af ægte sand, holder den sig sammen på en magisk måde og den tørre aldrig ud. Det magiske sand fra Kinetic Sand kommer i uendelige mange forskellige farver, og i underholdende sæt som gør muligheden til at skabe uendelige.

Vores pris: 217,-
På lager
SKU
06226-117
   

SNurr sandet for på magisk vis at skabe smuk sandkunst med Swirl N' Surprise legesættet med 4 værktøjer og 4 farver sand.

Dette legesæt er den mest praktiske tilgang til Kinetic Sand-kunst, legesættet lader børn flyde, hvirvle og stable sand med 4 værktøjer og 907 g sand i rød, lilla, grøn og gul. Tag sandet og fyld sandhvirvelen, luk låget for spildfri leg, og tryk derefter ned på pumpen for at hvirvle sandet rundt. Se med, mens du afslører fascinerende sandkunstdesign. Spin, klip og skær igen og igen - det er så sjovt.

Med Kinetic Sand Swirl N' Surprise legesættet er der så mange kreative muligheder. For endnu mere sand-tilfredsstillende måder at lege på, se efter 907 g Kinetic Sand-poser med farvet sand. Kinetic Sand er det originale magiske, formbare og fascinerende legesand. Bedre end kunst- og kunsthåndværks modelleringsvoks, dette sensoriske sand tørrer aldrig ud, så du kan lege med Kinetic Sand i timevis af taktil selvstændig leg. Lad det flyde gennem dine hænder - det er så tilfredsstillende, at du ikke kan lægge det fra dig. Kinetic Sand er lavet med naturligt sand og er giftfri og allergivenligt. Det hænger på magisk vis sammen og er nemt at rydde op. Tilpas dine egne overraskelsessand-effekter med Kinetic Sand Swirl N' Surprise Set.

Indeholder:

  • 907 g Kinetic Sand
  • Sandhvirvel og tilbehør
  • Værktøj
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 28 x 8 cm
  • Hvede-, gluten- og kaseinfri
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6063931
EAN778988380048
MærkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.