Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Konfidence shorti pink våddragt kortærmet til børn - 5-6 år

Lowest price at PriceRunner

Konfidence - svømmeudstyr til børn

Konfidence Swimwear er en af Europas ledende leverandører af svømmeveste, våddragter, flydedragter og andet udstyr som er til hjælp når barnet skal lære sig at svømme, eller som skaber tryghed til første årene efter at barnet har lært at svømme selv. Produkterne er ikke beregnet som en erstatning for traditionel redningsvest, men som et værktøj til at lære at svømme. Konfidence svømmeudstyr skaber tryghed til børn i vand!

Vores pris: 281,-
Få tilbage på lager
SKU
04195-48
   

Konfidence shorti våddragten til børn er perfekt både til badning i bassin og i havet. Våddragten har korte ærmer og beskytter mod sollys, hvor huden er dækket. Det bløde neoprenstof holder dig varm og beskyttet mod solen. Dragten har lynlås på ryggen med strop, så den er nem at tage af og på. Våddragten kommer i stærke farver, så barnet er nem at se og finde i vandet.

Indeholder:

 • Konfidence shorti våddragt

Funktion:

 • Varmeførende
 • Beskytter mod solen

  Detaljer:

  • Farve: Pink
  • Stof: 80% neopren 20% lycra
  • Alder: 5-6 år
  Produktdetaljer
  ModelSW02-06
  EAN5060150981937
  MærkeKonfidence
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.