Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Legehuse, tilbehør til legehuse og legetelte

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder

29 produkter

per side

Legehuse i plastik med tilbehør og møbler, pop-up telte og legetelte

Lad børnene herske i deres eget hus i haven, uanset om det er et stort legehus eller et sødt lille telt. Flere af legehusene har sjove funktioner, og hvor nogle har svingdør og skodder, andre har køkken og en fungerende dørklokke. Måske vil du være heldig og blive inviteret til kaffe, der kan drikkes på bænken udenfor, eller et festmåltid tilberedt i udekøkkenet?

Der er intet bedre sted end hjemmet, og de små vil elske at have deres eget plastiklegehus, hvor de kan skabe deres eget lille hjem. Legehusene til børn er inspireret af rigtige hjem med køkken, stue og måske endda en lille hems, hvor man kan trække sig tilbage. Udvid legehuset med møbler, udekøkken, have og bænke. Eller hvad med rindende vand ved hjælp af en vandtank, en dørklokke, når du venter gæster eller blomsterkasser for at gøre det ekstra behageligt. Legehusene giver mange muligheder i sig selv, men de kan også udvides, så barnet kan sætte sit helt eget præg på sit lille hjem i haven!

Hvis du leder efter noget, der fylder lidt mindre, og som du gerne vil opbevare indendørs, kan et legetelt være lige til højrebenet. Stil en tipi op midt i stuen og inviter venner eller tøjdyr til en sjov overnatning. Eller lad børnene vælge et telt med motiver og designs fra deres yndlings børne TV-serie eller -film, hvor de karakterer, børnene kender godt, bliver en stor del af oplevelsen.

Plstiklegehusene er solide, UV-behandlet for bedre holdbarhed og for at bevare farven længere. Legehusene kan opbevares udendørs, men sne, kulde og is kan påvirke deres holdbarhed.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.